Jeg elsker en kop varmt at drikke med lidt sødt ved siden af. Jeg kan faktisk slet ikke få nok! Derfor har jeg nøje udvalgt gode økologiske kaffebønner fra Just Coffee, særlig te fra Teadrops samt kager, flødeboller, dadelkonfekt, chokolade m.m. Udvalget er indenfor det søde køkken og skifter efter årstider, humør og events. Så kom og tjek hvad der gemmer sig i kagemontren - det kan jo også tages med hjem!

Kaffen brygges efter pour-over metoden. Ved denne type filterbrygning opnår man en fyldighed i smagen, samtidig med at man filtrerer uønskede partikler væk. Med andre ord - kaffen smager himmelsk og man får en lille kande kaffe fyldt med kærlighed og god tid.

Meget af caféens bagværk kommer fra bageriet Vestergården, som er en kombineret produktionsvirksomhed og socialt tilbud under center for udvikling og beskæftigelse i Aalborg Kommune. Bageriet er kendt for kager og brød af høj kvalitet.
En af vores andre specialiteter du altid finder i butikken er de håndlavede flødeboller fra Thy. Vær' god ved dig selv og prøv en!

 

Holdning, økologi, bæredygtighed og alt det der..

For mig er det vigtigt at vise omtanke, hvad end det er indenfor mad, tøj eller interiør. Jeg reflekterer derfor over hvilke produkter jeg har i butikken, samt hvilken vision jeg som butik ønsker at formidle videre til mine kunder. Derfor har jeg valgt at bestræbe mig på at have økologiske og fairtrade fødevare, fra et socialt bæredygtigt sammenhæng. Det er fedt at vise omtanke!

Det er Butiks Gejsts dna at have en bæredygtig tilgang til forbruget og jeg håber at i vil tage godt imod de lidt anderledes og nytænkende løsninger jeg finder på i butikken for at gøre dette muligt. - Vidste du at stort set alt jeg bruger i butikken er genbrugs varer, ligefra lamperne til kopperne du drikker af?

 

Something is wrong.
Instagram token error.