Jeg mener at design og kunst skal fremkalde følelser, refleksioner og skabe fordybelse! Hver gang jeg møder nye talentfulde designere og kunstnere bliver jeg inspireret. Jeg lægger vægt på at designerne og kunstnerne har et budskab at formidle samt at der er tale om produkter af høj kvalitet.

I Butik Gejst kan du  altid finde et stort udvalg af upcoming talenter der brænder for cool kunst og godt design - lige så meget som jeg gør. Du finder primært smykker, keramik, fotokunst, tryk samt småmøbler. Herudover vil du kunne finde et udvalg af grønne planter, lækre hudplejeprodukter samt allergivenlig neglelak.

 

Alle er en del af Butik Gejst

Der findes rigtig mange talentfulde mennesker i Danmark. Jeg er super glad for at kunne samarbejde med nogle af dem. De er alle spændende personligheder med både hænder, hoved og hjerte i det kreative univers. Jeg synes derfor de fortjener en lille præsentation her på siden. Da jeg efterhånden har haft fornøjelsen af at møde mange dygtige mennesker, bliver galleriet løbende fornyet - du kan i øvrigt en gang i mellem læse blogindlæg skrevet af de forskellige upcoming kunstnere og designere!

Kom og lad dig inspirere - måske du finder en ting til dig selv eller dit hjem. Mit udvalg skifter ofte, hvorved oplevelsen af butiksrummet ændres for næsten hvert besøg. Du har derfor altid mulighed for at finde unikke produkter i et begrænset antal.

Der afholdes løbende forskellige arrangementer i butikken, hvor designerne kigger forbi, så følg med på vores socialemedier!

Something is wrong.
Instagram token error.