D. 19. april 2015 slog Butik Gejst dørene op for første gang, og jeg havde mega store sommerfugle i maven og et kæmpe smil på læben – Sommerfuglene er nu blevet til en daglig fornøjelse, og det store smil har jeg stadig.

Jeg er ofte blevet spurgt om, hvordan jeg fik idéen til butikken – og for at være ærlig, så er det godt nok svært lige at sige hvordan præcist…. Idéen havde så længe ligget og boblet og spiret, at den bare var nødt til at blive gjort til virkelighed – og jeg ku´ bare ikke lade være!

Butik Gejst er således udsprunget af en drøm og en idé om at skabe et sted med sjæl, historie, kant og overraskelser, tid til refleksion og plads til grin samt massevis af lækkerier til dig selv og dit hjem. I butikken finder du derfor nyt design fra talentfulde upcoming designere og kunstnere, håndplukket og nøje udvalgte retrofund, en smagfuld kjole- og stillet byttehandel, skønt secondhandtøj samt en café, hvor du kan nyde din kaffe og finde et lille varieret udvalg af sødt dertil.

Udover min ambition om at skabe en cool og nytænkende butik fyldt med lækkert til ham, hende og boligen, så er jeg optaget af at gøre butikken til et særligt sted med plads til refleksion, gode snakke og grin, udveksling af både historier, ideer og tøj. Og måske der på baggrund heraf opstår nye ideer, fællesskaber og netværk. Føler kunderne de har fået en god oplevelse – og går de glade ud af døren – så er min mission lykkedes.

I butikken vil du til dagligt møde mig – men da butikken er blevet et familieprojekt, så kan du
også ofte møde min mand Palle og vores to piger.
Jeg byder dig hermed hjertelig velkommen til Butik Gejst – vi ses!

Mange hilsner Sofie