Hvordan fungerer byttehandlen?

Et medlemskab til kjolebyttehandlen giver dig mulighed for at bytte dine kjoler, buksedragter og stiletter til nye kjoler, buksedragter og stiletter i butikken. Vi har en stor afdeling med over 300 items, der bare venter på at komme med dig hjem! En kjole for en kjole! Vi vurderer om dine medbragte items tilhører high-end eller high-street og derefter kan du bytte indenfor samme kategori. Du kan beholde dine nye fund, du kan også bytte dem igen eller bytte en helt anden kjole næste gang.

Medlemsskab

I butikken kan du købe et medlemskab til byttehandlen, for kun 129 kr pr. måned! Som byttehandler kan du bytte dine modefund lige så ofte som du vil. Medlemskabet indbefatter både bytte af kjoler, buksedragter og stilletter.

Rød palliet kjole fredag aften i byen og strikkjole til familiemiddagen dagen efter? En kjole for en kjole! Vi står altid klar til at hjælpe med at finde den helt rigtige kjole til dine former.

På alle kjoler sidder et lille tag (nogle gange to) med et citat, en historie eller hvad den sidste kjoleejer fandt passende til netop den kjole. Det beder vi alle vores byttehandler om at gøre når de afleverer kjolen. Det er personligt, sjovt og hyggeligt at læse om tøjets rejse. Det er altså en ret god løsning at blive byttebevidst og få et stort fælles-klædeskab, hvis jeg skal sige det selv.

Som byttehandler er det også muligt at sælge tøj i kommission i butikkens secondhand afdeling. Ved denne ordning deles fortjeneste lige mellem butik og byttehandler. Sammen vurderer vi tøjet ud fra stand, mærke osv. og sætter en pris vi begge finder realistisk. Jeg tager gerne cardigans, skjorter, bluser, toppe samt nederdele fra såvel high-end som high-street mærker ind i kommission. Afdelingen finder du bagerst i butikken med et meget spændende udvalg.

Gode grunde til at blive byttehandler:

  • Få en ny garderobe billigt!
  • Have en ny kjole på til enhver lejlighed!
  • Skifte tøj ofte, uden at overfylde dit skab!
  • Både være bæredygtig og fashionabel!


Kom ind og tilmeld dig, vi glæder os til at se dig!

 

 

 

Something is wrong.
Instagram token error.