Hvordan fungerer byttehandlen?

Et medlemskab til kjolebyttehandlen giver dig mulighed for at bytte dine kjoler, buksedragter og stiletter til nye kjoler, buksedragter og stiletter i butikken. Vi har en stor afdeling med over 300 items, der bare venter på at komme med dig hjem! En kjole for en kjole! Vi vurderer om dine medbragte items tilhører vores high-end eller high-street afdeling, når du kommer med det og derefter kan du bytte indenfor samme afdeling. Du kan beholde dine nye fund lige så længe du vil og komme med en anden kjole næste gang, hvis dette passer dig bedre. Simpelt!

Highstreet eller highend?


I butikken kan du købe et medlemskab til byttehandlen, for kun 129 kr pr. måned! Som byttehandler kan du bytte dine modefund lige så ofte som du vil! Rød pallietkjole fredag aften i byen og strikkjole til familiemiddagen dagen efter? En kjole for en kjole! Medlemskabet indbefatter både bytte af kjoler, buksedragter og stilletter! Vi står altid klar til at hjælpe med at finde den helt rigtige kjole til dine former.

På alle kjoler sidder et lille tag (nogle gange to), med et citat, en historie eller hvad den sidste kjoleejer fandt passende til netop den kjole. Det beder vi alle vores byttehandler om at gøre når de afleverer kjolen. Det er personligt, sjovt og hyggeligt at læse om tøjets rejse. Det er altså en ret god løsning at blive byttebevidst og få et stort fælles-klædeskab, hvis jeg skal sige det selv.

Det er iøvrigt muligt som byttehandler også at sælge sit øvrige tøj i butikken! Ved denne ordning deles fortjeneste lige mellem butik og byttehandler. Sammen vurderer vi tøjet udfra stand, mærke osv. og sætter en pris vi begge finder realistisk. Jeg tager gerne cardigans, skjorter, bluser, toppe samt nederdele fra såvel high-end som high-street mærker ind i kommission. Afdelingen finder du bagerst i butikken med et meget stort udvalg.

 

 

Gode grunde til at blive byttehandler!

  • Du får mulighed for at skifte dit tøj ofte, uden at overfylde dit skab!
  • Det er en bæredygtig måde at være fashionabel!
  • Du kan have en ny kjole på til enhver lejlighed - alt efter dit humør.
  • Tøjet har sjæl og historie - læs de personlige hilsner på kjolerne.
  • Du kan sælge dit øvrige tøj i kommission
         .


Kom ind og tilmeld dig, vi glæder os til at se dig
 

 

 

 

Something is wrong.
Instagram token error.