Er du altid på jagt efter et godt køb? Elsker du ting med historie og patina? Så skal du tage et smut forbi butikken og se nærmere på min retrofundafdeling! Her kan du finde alverdens ting som er perfekte at kombinere med den mere moderne boligindretning. Du træder lige ind i den når du ankommer i butikken, da du her kan nyde en kop kaffe blandt gamle urtepotter, bakker og meget mere. Der er altid noget at se på og snakke om til kaffen!

Håndplukket retro!

Jeg vil gerne tilbyde dig en butik fyldt med retrofund. Jeg sørger for nøje at udvælge lækre fund - og give dig muligheden for at bruge dem kreativt i dit hjem! Retro fund giver stor personlighed i boligindretningen, måske du husker dåsen eller lampen fra din bedstemors hjem. Det elsker jeg! Især når det bliver sat rigtig sammen med nyt up-coming design! Jeg laver derfor også inspirations opstillinger, guides og står altid klar til en snak om netop dit hjem!

De fleste af vores produkter bliver fundet gennem min interesse for retrovarer på markeder. Herudover indleveres der en smule fra privatpersoner samt købes online m.v. Jeg syntes at det er sejt at gamle ting kan få nyt liv i en anden sammenhæng - og husk der er ofte kun en af hver ting! Varerne skifter hurtigt hænder, så kom hellere idag end imorgen eller kontakt mig online via. sociale medier hvor jeg også sælger et mindre udvalg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Something is wrong.
Instagram token error.