Events

Mødregruppen i Gejst
I samarbejde med Mette Hyldgaard afholder jeg i butikken “Mødregruppe i Gejst”. Mødregruppen forestås af Mette og formålet er at skabe bevidsthed om og et fællesskab omkring det at være mor. Her er plads til alle og kontakt mig endelig hvis du ønsker at være en del af dette fantastiske foretagende eller læs mere på facebooksiden “Mødregruppe i Gejst”.

NEU – et kunst & designmarked
Kom forbi Nordkraft når Neu, et kunst & designmarked, gæster Kedelhallen. Her kan du gå på jagt efter dristigt kunst, lækkert design og herlig håndværk, fra et hav af både upcoming og etablerede kunstnere – entré er gratis. Butik Gejst er medarrangør på eventet og byder alle velkommen til en inspirerende dag!

Bæredygtighedfestivalen Aalborg
Aalborg Bæredygtighedsfestival viser de mange bæredygtige tiltag frem, der foregår rundt omkring i Aalborg Kommune. De seneste år har der været en øget interesse for at tænke mere bæredygtigt i alt fra private hjem til offentlige institutioner og private virksomheder – og det er festivalen et tydeligt eksempel på! Eventen afholdes en gang om året i en uge og dette støtter Butik Gejst op om.


Modeshows

Huset
På Huset i Hasseris afholdes der modeshow i forbindelse med Godskrotogmundgodt arrangementet. Arrangementet har fokus på bæredygtighed og re-cycling, hvoraf der er et mindre modeshow kun med dette fokus. Butik Gejst har tidligere deltaget her.


Markeder

Godtskrotogmundgodt
Med fokus på økologi, bæredygtighed og lokale producenter præsenteres et spændende udvalg af lækre råvarer, kvalitetsgenbrug, retro og upcycling’ens nye måder at bruge brugt på. På markedet kan du få lov til at gå på opdagelse efter gamle fund eller påfund til hjemmet. Gode kup og handel med god samvittighed.