Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: http://www.butikgejst.dk.

Fyensgade 18
9000 Aalborg
Tlf. 27 57 55 29
E-mail: sofie@butikgejst.dk

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Butik Gejst behandler persondata med den største respekt og integritet. Ingen personlige informationer vil blive videregivet til tredjepart. Du kan derfor føle dig tryg ved at videregive dine personlige informationer ved betaling på vores webshop. Vi registrerer oplysninger om dig for at du kan købe varer. 

Så hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra Butik Gejst, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan indhente oplysninger som f.eks.: navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Hvem vi deler dine data med og opbevaring af dine personligeoplysninger

Dine data bliver behandlet fortroligt, og ikke givet videre til en tredjepart.

Vi sender nyhedsbreve ud via Mailchimp, som forsvarligt er databehandler på dette. Alle data som opbevares hos Mailchimp, vil blive slettet permanent såfremt du afmelder dig nyhedsbrevet. Samt den eneste måde, som du kan tilmelde dig nyhedsbrevet på, er når du er medlem af kjolebytte handlen. 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS, Post Nord eller DAO med henblik på levering af dine indkøb.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 Analytics

For konstant at forbedre og optimere vores tilbud, anvender vi såkaldte tracking-teknologier. Til dette formål anvender vi tjenesteydelserne fra Google Analytics.

Dette website benytter Google (Universal) Analytics, en webanalysetjeneste under Google Inc. (www.google.dk). Google (Universal) Analytics anvender metoder, som muliggør en analyse af din anvendelse af websitet, som for eksempel såkaldte „cookies“, tekstfiler, der gemmes på din computer. De genererede informationer om din anvendelse af dette website overføres som regel til en server hos Google i USA og gemmes der. På grund af aktiveringen af IP-anonymiseringen på dette website forkortes dermed IP-adressen før fremsendelse inden for medlemsstaterne i Den Europæiske Union eller i andre kontraherende stater under aftalen om det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde overføres den fulde IP-adresse til en server hos Google i USA og forkortes der. Den anonymiserede IP-adresse, der fremsendes fra din browser som en del af Google Analytics, sammenføres ikke med andre data hos Google.

Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse sofie@butikgejst.dk

 

Opdateret sidst 24. maj 2018