Test

Test

Ellegaard&Ellegaard  ♥  NørgaardNørgaard  ♥  Roon & Rahn  ♥  Anne Sauer Design  ♥  Itzcali

 The mind MUUI  ♥  Marlene Rask  ♥   Linevis  ♥  Collect funiture  ♥  Ejvind Arthur  ♥  Jonas Gejl  ♥  Geb Rey  ♥  Hiiri

Julie Damhus  ♥  Berit Handskemager  ♥  Anne Flohr  ♥  Sissan Richardt  ♥  Uden h  ♥  Kirstine Falk  ♥  Helle Blom  ♥  Mangt

 Karen Sennefelder  ♥   Unika posters  ♥  Emergens  ♥  Thorning Astrup // jewelry  ♥  Maalu Maalu  ♥  Sabina Joest

Mette Löwen art  ♥  Jewelry by Grundled  ♥  Lakor Soulwear  ♥  Wellwedidit  ♥  Meadow ceramics

Draw Doodle Study  ♥  Enough  ♥  Brainchild original  ♥  Hewart  ♥  Lawarockphoto  ♥  By Gabay

OhDeer  ♥  Anne Østenby  ♥  Agerbo design  ♥  Ane Lagoni jewelry  ♥  More than beautiful

Test

Test

Alle er en del af Butik Gejst

Der findes rigtig mange talentfulde mennesker i Danmark. Jeg er super glad for at kunne samarbejde med nogle af dem. De er alle spændende personligheder med både hænder, hoved og hjerte i det kreative univers. Jeg synes derfor de fortjener en lille præsentation her på siden. Da jeg efterhånden har haft fornøjelsen af at møde mange dygtige mennesker, bliver galleriet løbende fornyet – du kan i øvrigt en gang i mellem læse blogindlæg skrevet af de forskellige upcoming kunstnere og designere!Helle Blom

Helle har tegnet siden hun kunne holde en blyant. Hun har gået på kunstskole i Vejle og senere blevet uddannet arkitekt ved School of Arcitecture i Aarhus og arbejder pt. som illustrator. Hendes blyant er derfor altid skarp og hun er fuld nye streger.

Helle er en historiefortæller. Hendes illustrationer er ofte poetiske, melankolske og drømmende med et strejf af humor. Alle illustrationer er lavet i hånden med akvarel, blæk samt blyant og trykkes i begrænset oplag.

 

 

 


Mathilde Eilersen

Vi har fornøjselen af samarbejdet med den meget tekniske og påpasselige Mathilde. Hun er uddannet indenfor arkitektur og design på Aalborg universitet, hvilket har givet hende et meget sirligt design, som afspejler sig i hendes skønne læderprodukter. Hun er super dygtig og vi har selv taget mange af hendes produkter i brug!

 


Ane Lagoni

Normalt opholder Ane sig i Århus, men en god del af hendes produkter befinder sig her i Butik Gejst. Ane er en dygtig og meget produktiv designer der laver alle former for smykker i et meget enkelt og let design. Vi er vilde med alle smykkerne der kommer i mange forskellige farver, så de kan passe til et hvert outfit.

Anes smykker er helt sikkert et besøg i butikken værd! Vi hjælper gerne med at sætte smykkerne sammen med en flot kjole.